BALIKESİR / SAVAŞTEPE - SÖĞÜTÇÜK İLKOKULU

Şbt

6 Şubat 2023 Yılında yaşanan asrın felaketi ile ilgili anma yıldönümüde okulumuzdaki öğrenciler ile tatbikat yapılarak, deprem anında evlerimizde hazırda bulunması gereken deprem çantası ve içerisinde bulunması gereken materyaller üzerinde bilgilendirmeler yapıldı. Deprem değil tedbirsizlik öldürür bilinciyle öğrencilerimize depreme karşı her daim hazırlıklı olmamız gerektiği anlatıldı.

Şbt

6 Şubat 2023 Yılında ülkemizde gerçekleşen asrın felaketinin yıl dönümünde hayatlarını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yarı yılının tamamlanması ile ile birlikte öğrencilerimiz karnelerini almanın heyecanını yaşadılar. Bu vesileyle velilerimiz de katılım sağlayarak karne törenine renk kattılar. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür eder, iyi tatiller dileriz.